FELHÍVÁS - SPORTTÁMOGATÁSI KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁRA!

  • 2017.03.31.
  • Sporthirek

.

Veresegyház Város Önkormányzata lehetőségeihez mérten eddig is támogatta a Veresegyház Városi Sportkör keretein kívül működő egyéni-, és csapatsportokat, a város lakosságát érintő szabadidősport rendezvényeket, civil kezdeményezéseket.
A város szoros költségvetéséből 2017-ben is szeretne lehetőséget biztosítani a sport támogatására. A rendelkezésre álló keret minél hatékonyabb, célirányosabb elosztása érdekében Veresegyház Város Önkormányzata kéri az érintett sportcsoportokat, civil szervezeteket, magánszemélyeket, hogy támogatás iránti kérvényüket az „IGÉNYLŐ LAPON” szereplő tartalmi elemek megadásával 2017. április 30-ig a sportreferens@veresegyhaz.hu e-mail címre, vagy Veresegyház Város Önkormányzata 2112 Veresegyház, Fő út 35 „SPORTTÁMOGATÁS” címzéssel postai úton levélben elküldeni, vagy személyesen az önkormányzat recepcióján leadni szíveskedjenek.

AZ „IGÉNYLŐ LAP” kitöltése és beküldése nem jelent automatikus támogatást!
• Támogatás elbírálásánál előnyt élveznek a Veresegyházon működő sportcsoportok, valamint a Veresegyház színeiben sportoló, veresegyházi lakhellyel rendelkező személyek!
• TAO támogatásban részesülő sportcsoportok NEM pályázhatnak!
• A beérkezett igények elbírálására a 2017. május 15-ig kerül sor, melyről minden támogatást kérőt levélben értesítünk.
• Az adatlap elérhető ITT 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a hiányosan kitöltött, vagy késve érkezett pályázatokat az elbírálásnál nem áll módunkban figyelembe venni!