A ZÖLD HÍD NONPROFIT KFT TÁJÉKOZTATÓI

  • 2019.03.21.
  • GAMESZ hírarchívum

.

Tájékoztatás a 2019. évi lomtalanításról!
A GAMESZ a 2019. évi házhoz menő lomtalanítási akcióban nem vesz részt. Kérjük a lomtalanítással kapcsolatban a Zöld Híd ügyfélszolgálatát keressék! A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a 2019. évi lomtalanítással kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot:

Kedves Ügyfelünk! Tisztelt veresegyházi Lakosok!

Tisztelettel felhívjuk a figyelmét, hogy Veresegyház településen 2019. április 01-től változik a szelektív gyűjtés rendje.
2019. március 25-én még a szokásos rend szerint történik a szelektív hulladékok begyűjtése a SZELEKTÍV 1 utcáiban. A következő gyűjtési alkalom 2019. április 8-án lesz az egész településen, ezáltal a SZELEKTÍV 2 gyűjtési rendhez tartozó utcákban 3 hét fog eltelni a szelektív hulladékok begyűjtése között. Ezt követően kéthetente, minden páratlan héten lesz mindkét településrészen (SZELEKTÍV 1 ÉS 2) a szelektív gyűjtés, azaz április 22-én, május 6-án és így tovább.
A kommunális, szelektív és zöldhulladék gyűjtési napokat az alább feltüntetett gyűjtési naptárban tudják figyelemmel követni.További információk:
www.zoldhid.hu
ugyfelszolgalat@zoldhid.hu
facebook.com/www.zoldhid.hu

Együttműködését előre is köszönjük!
Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft.