Befektetési lehetőségek

Önkormányzati építési telkek, ipari területek eladók

Veresegyház Revetek városrészében, az aszfaltburkolattal ellátott Százszorszép utcában kínálunk örökpanorámás, összközműves, lakóház építésére alkalmas építési telkeket.Telkeink átlagosan 700 nm területnagyságúak. A telkek négyzetméterára: 15.000,-Ft + Áfa = 19.050,-Ft, mely összeg tartalmazza a közműfejlesztési hozzájárulásokat is.

Ipari beruházások számára is kínálunk összközműves területeket a Lévai utcai, a Hajó utcai, a Mester utcai és a Kisrét utcai ilyen jellegű tevékenységre kijelölt részeken. Az ipari területek négyzetméterára egyedi döntésen alapul, figyelemmel a beruházás céljára, munkahelyteremtő erejére és a Város érdekeire.

További információ kérhető Moldvay Miklós ingatlangazdálkodási főmunkatárstól a 06-28-588-648 telefonszámon vagy a moldvay.miklos@veresegyhaz.hu címen.

Veresegyház városa közel 21.000 lakosú kistérségi központ Budapesttől 15 km-re észak-keletre. A település könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, az M0 körgyűrűről, Fóton keresztül gépjárművel. Rendszeres (korszerű és kényelmes kocsikkal) vonatközlekedés köti össze Budapest Nyugati pályaudvarral, valamint a VOLÁNBUSZ járataival Budapest Újpest városközpont metrómegállóhellyel.

A város infrastrukturális fejlettsége, sport és kulturális élete, a természetes és természet közeli élőhelyek megőrzése miatt egyre több a fővárosból és más országrészekből idetelepülőnek ad nyugodt és kényelmes állandó lakóhelyet.