ÉRTESÍTÉS A MISSZIÓ FRISSÍTETT MŰKÖDÉSI RENDJÉRŐL VESZÉLYHELYZETBEN

  • 2020.05.11.
  • Önkormányzati aktuális hírek

.Tisztelet Pácienseink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május első hetétől az alábbi módon lehet intézményünkben ellátást igénybe venni:

 

Az intézményünkben működő Synlab Kft. laboratóriuma visszavonásig limitált számban vállal laborvizsgálatot előjegyzés alapján a megszokott telefonszámon vagy online előjegyzési rendszerben. Vérvételre 7 órától lehet jelentkezni.

 

Szakellátás igénybevételére előjegyzés alapján van lehetőség, továbbá több lépésben kiépítjük a telefonos konzultáció lehetőségét. Első lépésként a belgyógyászaton és a diabetológián nyílik meg a telefonos konzultáció lehetősége.

 

Folyamata: a recepciót kell felhívni, ahol egyeztetést követően telefonos konzultációra kap időpontot, mely időpontban Önt kollégánk felhívja (pontos telefonszáma megadása fontos) és megteremti a lehetőségét a szakorvosi konzultációnak.

Abban az esetben, ha a telefonos konzultáció során nem orvosolható a probléma, úgy kap időpontot szakorvosi vizsgálatra.

 

A telefonos konzultáció esetén készítsék elő a korábbi dokumentumokat, szedett gyógyszerek listáját, ha van laboreredményt, naplót stb. Kérjük, hogy a megadott időben tartózkodjon telefonja közelében, hogy hívásunkat tudja fogadni! Telefonja kijelzőjén telefonszámunkat nem fogja látni, így kérjük, hogy a telefont ismeretlen szám esetén is vegye fel.

 

Intézményünkben az alábbi ellátások NEM működnek:

  • keddenkénti diétás tanácsadás
  • szerdánkénti audiológia és fül-orr-gégészet
  • szerdánkénti nőgyógyászat
  • csütörtökönkénti szemészet
  • a gyermekortopédia és a csecsemők csípőszűrése

 

A szombatonkénti ügyeleti gyermekgyógyászati ellátást 9-13 óra között határozatlan ideig nem tudjuk biztosítani.

 

Intézményünk továbbra is elérhető egy telefonos szakmai tanácsadás, tájékoztatás erejéig, melyet 8 és 16 óra között az alábbi telefonszámon vehetnek igénybe: 06-30-166-07-49. Ez a telefonszám a fenti időponton kívül nem érhető el.

 

Negatív COVID teszt birtokában lehet elvégezni az endoszkópos vizsgálatokat.

A vizsgálat előtt 24-48 órával intézményünkben reggel 7.30- 8.30 között telefonos egyeztetést követően vesszük le az orr-garat mintát és az eredmény alapján dől el, hogy a vizsgálat elvégezhető-e vagy sem. A lelet 48 óráig érvényes.

 

Tudnivalók a mintavételről:

Mintát két helyről veszünk, az orrjáratból és garatból.

Kérem, vizsgálatra úgy érkezzen, hogy nem evett, nem ivott semmit még és fogat sem mosott.

 

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

 

 

Misszió Egészségügyi Központ
2112 Veresegyház, Gyermekliget u. 30.
Tel.: 06-28-389-625 Fax: 06-28-386-795
Email: titkarsag@misszio.hu

 

 

Veresegyház, 2020. május 11.

Jobban Eszter
mb. főigazgató