ÉRTESÍTÉS HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁSRÓL

  • 2020.06.02.
  • Hírarchívum

.

Ismét lehet jelezni a lomtalanítási igényeket

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a lakosságnak lehetősége van évente egy alkalommal 2m3 lomhulladék térítésmentes elszállíttatására. A házhoz menő lomtalanítást igényelni kell és előre egyeztetett napokon történik. A koronavírus-járvány miatt a szolgáltató által korábban felfüggesztett igénybejelentési lehetőség 2020. június 1-től ismét elérhető.

A lomtalanítást végző Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint 2020. június 1-től a veresegyházi lakosok számára ismét beadható a lomtalanítás iránti kérelem. Igénylést kizárólag a közszolgáltatásban nyilvántartott és szerződött, közüzemi díjhátralékkal nem rendelkező ingatlanhasználók nyújthatnak be. Ezt megtehetik elektronikus úton, vagy a cég ügyfélszolgálatán keresztül.

Az igénybejelentések beérkezését követően a szolgáltató időpontot egyeztet az igénylővel a lomtalanítás várható időpontjáról. Az igénylés 2020. június 1. – július 10. között adható be, a kért lomtalanítás teljesítése 2020. június 15. – július 25. történik majd meg.

Részletes ismertető a https://www.zoldhid.hu/kozszolgaltatas/lomtalanitas oldalon olvasható, további információkért kérjük, a szolgáltató Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatát (06-28-561-200) keressék.