Értesítés - HÉSZ véleményezési dokumentáció

  • 2020.07.15.
  • Hírarchívum

.

É R T E S Í T É S
 
Tisztelt Veresegyházi Lakosok!

A vészhelyzet megszűnésével is az egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020. (IV. 22.) Kormány rendelet, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ értelmében a helyi önkormányzat, a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően a településrendezési eszközök egyeztetését elektronikus úton is lehet lefolytatni.

 

A fentiekre való tekintettel a Veresegyház, Gksz-1 és Gksz-2 övezetek, HÉSZ módosításra vonatkozó véleményezési dokumentációját a Veresegyház Város hivatalos honlapjára közzéteszem.

Értesítés letöltése

HÉSZ dokumentáció letöltése

Felhívom figyelmüket, hogy a Kormány-rendelet 3.§ (2) bekezdésben foglaltak és a 2020. évi LVIII. törvény 165.§ értelmében szerint az észrevételeket a közzétételtő számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton, a jovanovic.dragutin@veresegyhaz.hu email címen.

 

A közzététel időpontja 2020. július 16.

 

Veresegyház, 2020. július 15.