Értesítés településképi rendelet módosítása

  • 2021.10.19.
  • Önkormányzati aktuális hírek

.

É R T E S Í T É S

 

Tisztelt Veresegyházi Lakosok!

 

A vészhelyzet megszűnésével és az egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020. (IV. 22.) Kormány rendelet, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ értelmében a helyi önkormányzat, a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően a településrendezési eszközök egyeztetését elektronikus úton is le lehet lefolytatni.

A fentiekre való tekintettel a Veresegyház város településképének védelméről szóló rendeletének módosításra vonatkozó véleményezési, rendelet módosítási javaslatát a Veresegyház Város hivatalos honlapjára közzéteszem.

Rendelet letöltése

Felhívom figyelmüket, hogy a Kormány-rendelet 3.§ (2) bekezdésben foglaltak és a 2020. évi LVIII. törvény 165.§ értelmében szerint az észrevételeket a közzétételtő számított huszonegy napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton, a jovanovic.dragutin@veresegyhaz.hu email címen.

Veresegyház, 2021. október 11.

Garai Tamás
jegyző

Pásztor Béla
polgármester