FELHÍVÁS A TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ VÉLEMÉNYEZÉSÉRE

  • 2021.10.18.
  • Önkormányzati aktuális hírek

.

Tisztelt Veresegyházi Lakosok!

 

A vészhelyzet megszűnésével és az egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020. (IV. 22.) Kormány rendelet, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ értelmében a helyi önkormányzat, a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően a településrendezési eszközök egyeztetését elektronikus úton is lehet lefolytatni.
A fentiekre való tekintettel a Veresegyház város településfejlesztési koncepciója (továbbiakban TFK) és településrendezési eszközei (településszerkezeti terv és helyi építési szabályzata) módosításra vonatkozó véleményezési dokumentációját a Veresegyház város hivatalos honlapjára közzéteszem.
Felhívom figyelmüket, hogy a Kormány-rendelet 3.§ (2) bekezdésben foglaltak és a 2020. évi LVIII. törvény 165.§ értelmében szerint az észrevételeket a közzétételtől számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton, a jovanovic.dragutin@veresegyhaz.hu email címen.

 

Veresegyház, 2021. október 18.

                                                           

                                                                            Pásztor Béla

                                                                                                            polgármester

Településfejlesztési koncepció 

TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVE, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVE MÓDOSÍTÁSA