FELHÍVÁS személyszállítási szolgáltatást végző vállalkozások részére

  • 2018.03.14.
  • Önkormányzati aktuális hírek

.

Veresegyház Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) a Medveotthon látogatóinak számát növelő felhívást tesz közzé az alábbi feltételekkel.
A felhívás célja: A Medveotthon látogatói számának növelése olyan személyszállítási szolgáltatást végző vállalkozások (továbbiakban: vállalkozó) részére, akik/amelyek vállalják, hogy 2018-ban legalább 1000 fő szervezését és szállítását valósítják meg a Medveotthonba.
Feltételek:
- személyszállítási szolgáltatásra való jogosultság igazolása a vállalkozás/cég iratainak benyújtásával (gépjármű forgalmi engedélye)
- Együttműködési megállapodás megkötése vállalkozó és a GAMESZ között
- A tarifatáblázat szerinti belépődíj megfizetésének vállalása belépéskor
Szervezési díj igénybevétele 2018 évben:
A kedvezmény utólagos elszámolás alapján érvényesíthető. A vállalkozó által szállított látogatók nyilvántartásáról a GAMESZ gondoskodik, aki megfelelő adattartalmú igazolást állít ki vállalkozó részére az egy napon érkező látogatók számáról.
A szervezési díj mértéke 200 Ft/fő, felnőtt és gyermek látogatók tekintetében egyaránt.
Abban a hónapban, amelyben a vállalkozó által szállított látogatók száma elérte vagy meghaladta az 1000 főt, a GAMESZ 8 napon belül gondoskodik a vállalkozó részére járó szervezési díj számlájára történő utalásáról.
Az együttműködési megállapodás csak tárgyévre szólhat (2018. december 31-ig).


A felhívásra — megjelenését követően — a GAMESZ vezetőjénél (Nagy József Attila, Veresegyház, Sport utca 4., tel: 06-28-385-005) lehet jelentkezni.


Veresegyház, 2018. március 13.


Veresegyház Város Önkormányzata
a 42/2018.(III.13.) Kt. döntés szerint