ÉRTESÍTÉS VOLÁNBUSZ MENETREND VÁLTOZÁSRÓL

  • 2019.02.21.
  • Önkormányzati aktuális hírek

.

Tisztel Veresegyházi Lakosok!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Veresegyházi Lakosokat, hogy a helyi autóbusz járat menetrendje, 2019. február 26. (kedd) napjától megváltozik. Az új menetrendet a tájékoztatóhoz mellékeljük. Az új menetrend életbelépésének napján ki lesz helyezve az autóbusz megállókban.

A helyi járat változatlanul, Ivacs - Központ – Misszió, Revetek – Misszió – Központ valamint Ligetek – Misszió – Központ útvonalon közlekedik

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a Volánbusz Zrt.-vel megkezdtük az egyeztetést, annak érdekében, hogy helyi tömegközlekedés - igazodva a lakosság igényeihez - újra helyreálljon. Az egyeztetések eredményéről tájékoztatni fogjuk a lakosságot. addig is szíves türelmüket kérjük.

Továbbra is kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a használat során felmerült észrevételeiket, javaslataikat postai úton Jovanović Dragutin műszaki osztályvezetőnek címezve, a Veresegyházi Polgármesteri Hivatal 2112 Veresegyház, Fő út 35. postacímre, vagy elektronikusan a jovanovic.dragutin@veresegyaz.hu email címre juttassák el. 

Tisztelettel:

Pásztor Béla
polgármester