VIRÁGOS, TISZTA PORTA 2020.

  • 2020.06.11.
  • Hírarchívum

.

F E L H Í V Á S
 
Indul a
„Virágos, tiszta porta 2020”
program

 

 
Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő-testülete az elmúlt kilenc évben meghirdette a „Virágos, tiszta porta” mozgalmat.
 
Annak érdekében, hogy városunk még szebb, még virágosabb, még rendezettebb legyen, az idén is elindul a „Virágos, tiszta porta” program, melynek részese valamennyi veresegyházi ingatlan, amelynek lakója, tulajdonosa számára fontos a lakókörnyezete példamutató kialakítása, a tiszta, rendezett, virágos városkép létrehozása.
 
Önkormányzati képviselőkből, a város főkertészéből és a „Virágos, tiszta porta” programért felelős osztály munkatársaiból alakult bizottság járja be várost, és egységes elvek alapján választja ki az elismerésre érdemes portákat.
 
Azok az ingatlantulajdonosok, akik 2020. évben először kapnak elismerést, az előző évekhez hasonlóan házfalra erősíthető kisplasztikát és emléklapot vehetnek át.
 
Azok az ingatlantulajdonosok, akik az elmúlt években kaptak díjat és 2020-ben is szép a portájuk, ebben az évben is emléklapot vehetnek át a záró-ünnepségen munkájuk elismeréséül.
 
Az értékelő bizottság június - augusztus közötti időszakban a város bejárása alkalmával írja össze az elismerésre érdemes portákat, ingatlanokat.
 
A program lezárására és az elismerések átadására várhatóan október hónap folyamán kerül sor.

 

 

 

Veresegyház, 2020. május 29.

 

 

                                                                                                                                              Pásztor Béla

polgármester