A Zöld Híd Kft. felhívása az azonosítatlan gyűtőedényekről

  • 2020.02.28.
  • Önkormányzati aktuális hírek

.

Társaságunk az adatbázisunkban szereplő Ügyfelei részére megküldte a tavalyi év negyedik negyedéves (2019Q4) számlák mellett a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító, 2020-as évre érvényes matricákat.

A matrica felhelyezésének menetéről tájékoztattuk Ügyfeleinket. A hulladéktárolók, edények, konténerek megjelölésére egy hónap türelmi időt hagytunk, amely február végével lejár.

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. az Önhöz tartozó településen 2020. március 2. napjával megkezdi annak ellenőrzését, hogy a gyűjtőedényeket ellátták-e matricával az Ügyfelek, azaz jogosultak-e a szolgáltatás igénybevételére.

Munkatársaink a még jelöletlen edények tulajdonosait az ezen levélhez mellékelt figyelmeztető matrica felragasztásával tájékoztatják, hogy amennyiben az illető rendelkezik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító 2020. évre érvényes matricával, azt ragassza ki. Amennyiben azért nem tette ezt meg, mert nem kapott matricát, holott jogosult lenne arra, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjük, az önkormányzat segítse a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. munkáját azzal, hogy az ellenőrzéssel kapcsolatos információkat az önkormányzat kommunikációs csatornáin keresztül közzéteszi, az Ügyfeleket szintén tájékoztatja.

Amennyiben kérdésük merül fel, a zoldhidtitkarsag@zoldhid.hu e-mail címen keresztül vegyék fel a kapcsolatot társaságunkkal.

 

Gödöllő, 2020. február 27.

     Tisztelettel és köszönettel: 

Hajnal Zsolt András sk.

   Ügyvezető igazgató