Élen a sportban, élen a tanulásban pályázat

  • 2024.04.22.
  • Nyitólap hírei

Veresegyház Város Művelődési és Családügyi Bizottsága
a 2023/24-as tanévben pályázatot ír ki
Élen a sportban, élen a tanulásban”
díj odaítélésére

 

 

A pályázaton, a Veresegyházon működő általános- vagy középiskolával tanulói jogviszonyban álló tanuló indulhat, aki az alábbi feltételeknek megfelel:

 

  • általános iskola 1-8. évfolyamos és középiskola 7-11. évfolyamos diák 2023. április 1- és 2024. május 31. közötti időszakban országos bajnokságon, (vagy bármely sportszövetség által szervezett diákolimpián, vagy nemzetközi versenyen, egyéniben vagy csapatban) elért 1-6. helyezés.

Tanulmányi átlaga az eddig lezárt tanéveket és a 2023/2024-es tanév I. félév eredményét tekintve 4,7 vagy annál jobb. (mindegyik tanév év végi eredménye érje el a 4,7-et)

  • középiskola 12. évfolyamos diák 2023. április 1- és 2024. április 30. közötti időszakban országos bajnokságon, (vagy bármely sportszövetség által szervezett diákolimpián, vagy nemzetközi versenyen, egyéniben vagy csapatban) elért 1-6. helyezés.

Tanulmányi átlaga az eddig lezárt tanéveket és a 2023/2024-es tanév I. félév eredményét tekintve 4,7 vagy annál jobb. (mindegyik tanév év végi eredménye érje el a 4,7-et)

 

A pályázatot a szülő az osztályfőnök egyeztetésével vagy az edző kezdeményezheti a „Pályázati adatlap” hiánytalan kitöltésével és annak határidőre történő beadásával.

 

Az elért sporteredmény(eke)t az egyesület vezetőjének aláírásával igazolnia kell!

 

A pályázatot az osztályfőnök vagy az edző rövid javaslatával, az intézmény vezetőjének az aláírásával ellátva kell benyújtani.

 

Az adatlap letölthető itt:

Általános iskola 1-8. évfolyam részére
Középiskola 7-11. évfolyam részére
Középiskola 12. évfolyam részére

 

 

A pályázatot – kinyomtatva, aláírva - a Veresegyház Város Önkormányzata Művelődési és Családügyi Bizottságnak címezve, postai úton a 2112 Veresegyház, Fő u. 35. címre, személyesen a Veresegyházi Polgármesteri Hivatal 122. irodájába vagy az önkormányzat recepciójára lezárt borítékban „Élen a sportban élen a tanulásban” megnevezéssel kérjük eljuttatni.

 

A pályázat beadási határideje:

  • az általános iskola 1-8. évfolyamos és a középiskola 7-11. évfolyamos diákok pályázatát 2024. június 5. 16.00 óráig,
  • a középiskola 12. évfolyamos diákok pályázatát 2024. április 25. 16.00 óráig kell benyújtani.

 

Határidő után érkező pályázatokat a bizottságnak nem áll módjában elfogadni!

 

A beadott pályázatokat a Művelődési és Családügyi Bizottság bírálja el és a díjakat az érintett tanulók a tanévzárón, végzős diákok a ballagáson vehetik át.

 

A kritériumoknak megfelelt végzős tanulók közül, a tantestület javaslata és a Művelődési és Családügyi Bizottság döntése alapján, 1 fiú és 1 lány emlékserleg díjazásban is részesül.

 

 

 

                                                                                                                                                  Szénás Zsoltné sk.

                                                                                                                                                              elnök