ÉRTESÍTÉS A DÓZSA GYÖRGY UTCA ÚTFELÚJÍTÁSI MUNKÁIRÓL

  • 2022.02.09.
  • Hírarchívum

.

Tisztelt Veresegyházi Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. február 14. és március 05. között útrekonstrukciós munkálatokat végzünk a Dózsa György utcában.

 

Az útalapot a töredezett aszfalt felbontásával megerősítjük és új útszegélyt építünk. Az útszegély, úgynevezett „K” szegély típusú lesz, biztosítva ezzel a meglévő kapubeállók zavartalan használatát és a házak előtt az úttest melletti megállást. Az úttest teljesen új aszfalt burkolatot kap.

Terveink szerint az idei év első felében az érintett szakaszon megépítjük a járdát is.

 

A kivitelezés három ütemben történik.

Az első ütemben a Sport utca és Szent István utca csatlakozásától a Táncsics utca csatlakozásáig tartó szakasz lesz megépítve. Ez idő alatt a Sport utcában és a Szent István utcában a közlekedés biztosított lesz, valamint a Táncsics utcából a vasúti átjáró megközelíthető lesz. A Szent László utca és a Szent Imre utca zsákutca lesz.

 

 

A második ütemben a Táncsics utcától a vasúti átjáróig tartó szakasz kerül megépítésre. Ez idő alatt a Táncsics utca zsákutca lesz és a Dózsa György utcából a vasúti átjáró nem lesz megközelíthető. Az első ütemben megépített Dózsa György utcai szakasz korlátozottan, de közlekedhető lesz. A csatlakozó utcákat megnyitjuk a forgalom számára.

 

A harmadik ütemben - vélhetően március hónap második felében – a felújítás befejezéseként leaszfaltozzuk az úttestet. Ezzel egy időben leaszfaltozzuk a Szent Imre utca és Sport utca jelenleg kivitelezés alatt álló szakaszát is. Az aszfaltozás időpontjáról és az azzal összefüggő útlezárásokról külön értesítjük Önöket.

 

Megértésüket köszönjük.

 

Veresegyház, 2022. február. 09.

 

 

                                                                                                        Pásztor Béla

                                                                                                       polgármester