FELHÍVÁS ADOMÁNYOZÁSRA

  • 2022.03.10.
  • Nyitólap hírei

.

FELHÍVÁS
 
az ukrajnai menekültválsággal kapcsolatban
 
Veresegyház Város Önkormányzata fogad minden olyan felajánlást, amely segítségül szolgálhat a hazájukat, otthonaikat elhagyni kényszerülők számára.
Városunkba érkező menekültek ellátását elsősorban az alábbi szükségletek megteremtésével tudják támogatni:

 

- szálláslehetőség,
- személyes befogadás és élelmezés,
- munkalehetőség,
- tartós, melegíthető élelmiszer,
- higiéniai és tisztálkodási szerek,
- takaró, párna, pokróc, matrac,
- gyógyszer és kötszer. (bontatlan dobozban, szavatossági időn belül)
(Felhívjuk figyelmüket, hogy élelmiszer felajánlás esetén a tartós, melegíthető, azonnal fogyasztható készételeket és élelmiszereket részestíjük előnyben az élelmiszer nyersanyagokkal szemben, ez utóbbiak tárolására, étel készítésére nem vagyunk felkészülve.)

 

Amennyiben lehetőségük van a fentiek közül felajánlásra, azt megtehetik elektronikus úton az adomany@veresegyhaz.hu  e-mail címre, nevük, címük, elérhetőségük (telefonszám/e-mail cím) megadásával és a felajánlás ismertetésével, vagy a 06-28/588-625, 06/28-588-611 telefonszámokon, ahol kollégáim fogadják hívásukat.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az adományozás során az önkormányzat elsősorban koordinációs feladatot lát el, a felajánlásokat közvetítjük a megfelelő szervezet, személy, csoport részére. Felajánlások raktározására nincs lehetőségünk, és a felajánlás igénybevételére az esedékességkor kerül sor.

 

Az adományozó személy/szervezet jelen tájékoztató elolvasásával és a felajánlás során adatainak továbbításával hozzájárulását adja személyes adatainak az adományozás céljából történő nyilvántartásba vételéhez és kezeléséhez.

                                                                                                                                              Garai Tamás

                                                                                                                                                   jegyző