Parlagfű vonal

  • 2016.06.27.
  • GAMESZ. hírarchívum

Kedves Lakosok!
 

Városunkban július 1-től egészen a parlagfű szezon végéig, októberig üzemel a GAMESZ Parlagfű vonala, amellyel interneten vagy telefonon keresztül bárki megteheti az általa észlelt parlagfüves terület bejelentését, legyen az közterület vagy magán ingatlan.

Parlagfűvonal

Kedves Lakosok!

Városunkban július 1-től egészen a parlagfű szezon végéig, októberig üzemel a GAMESZ Parlagfű vonala, amellyel interneten vagy telefonon keresztül bárki megteheti az általa észlelt parlagfüves terület bejelentését, legyen az közterület vagy magán ingatlan. A bejelentések alapján a GAMESZ munkatársai minden területet megszemléznek és a megoldás érdekében eljárnak. A közterületeket és önkormányzati területeket lehetőség szerint azonnal kaszálják, míg a magántulajdonban lévő ingatlanok esetében a közterület felügyelőnek jelzik a problémát, aki hivatalból intézkedik.

A parlagfüves területek felderítése városunkban közös érdekünk. Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy bejelentéseikkel járuljanak hozzá Veresegyház parlagfű mentesítéséhez! Bejelentéseiket a muszak@veresegyhaz.hu e-mail címen, vagy a 28/585-196-os telefonszámon tehetik meg a szennyezett terület pontos megjelölésével.

Segítségüket előre is köszönjük!

Veresegyház, 2016. június 27.
 
Nagy József Attila
igazgató