Sportrendelet társadalmi egyeztetése

  • 2024.03.25.
  • Önkormányzati aktuális hírek

HIRDETMÉNY

VERESEGYHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 34/2012. (IX.13.), A HELYI RENDELETEK ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN VALÓ TÁRSADALMI RÉSZVÉTELRŐL SZÓLÓ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE 2. § (1) BEKEZDÉSE, 4. § (1) BEKEZDÉSE, 5. § (1)-(3) BEKEZDÉSE SZERINTI TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRŐL 

 

Tisztelt Érintettek!

Veresegyház Város Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi rendeletek előkészítésében való társadalmi részvételről szóló 34/2012.(IX.13.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése alapján az alábbi önkormányzati rendelet tervezetét társadalmi egyeztetésre hirdetmény formájában teszem közzé:

Az önkormányzat sport feladatairól és a helyi sporttámogatásról szóló önkormányzati rendelet tervezete

Hirdetmény és rendelet tervezet letöltése

A társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelet-tervezetről természetes személyek, továbbá nem állami vagy önkormányzati szervek, szervezetek kifejthetik véleményüket.

A véleményeket legkésőbb 2024. április 3. (szerda) 16:00 óráig lehetséges a sportrendelet@veresegyhaz.hu e-mail címre megküldeni.

A véleménynek tartalmaznia kell a véleményező nevét, lakcímét vagy egyéb postai címét, és azon e-mail címet, amelyre a beérkezett és feldolgozott véleménnyel kapcsolatban értesítés küldhető.

Amennyiben a véleményező az értesítésre e-mail címet nem jelöl meg, az értesítés a feladói e-mail címre kerül megküldésre.

Nem vehető figyelembe és törölni kell azt a véleményt, amely

  • sérti a közerkölcsöt,
  • nem kapcsolódik a tervezet tárgyához,
  • név nélkül érkezik.

 

Veresegyház, 2024. március 25.

 

dr. Kiss Béláné sk.

jegyző