VIRÁGOS TISZTA PORTA 2023.

  • 2023.04.25.
  • Önkormányzati aktuális hírek

 
F E L H Í V Á S
 
Indul a
„Virágos, tiszta porta 2023”
program

 

Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő-testülete az elmúlt tizenkét évben meghirdette a „Virágos, tiszta porta” mozgalmat.

Annak érdekében, hogy városunk még szebb, még virágosabb, még rendezettebb legyen, az idén is elindul a „Virágos, tiszta porta” program, melynek részese valamennyi veresegyházi ingatlan – ideértve a gazdasági társaságokat is -, akik számára fontos a lakókörnyezet példamutató kialakítása, a tiszta, rendezett, virágos városkép létrehozása.

Önkormányzati képviselőkből, a város főkertészéből és a „Virágos, tiszta porta” programért felelős osztály munkatársaiból alakult bizottság járja be várost, és egységes elvek alapján választja ki az elismerésre érdemes portákat.

Azok az ingatlantulajdonosok, akik 2023. évben először kapnak elismerést, az előző évekhez hasonlóan házfalra erősíthető kisplasztikát és emléklapot vehetnek át.

Azok az ingatlantulajdonosok, akik az elmúlt években kaptak díjat és 2023-ban is szép a portájuk, ebben az évben is emléklapot vehetnek át a záró-ünnepségen munkájuk elismeréséül.

Az értékelő bizottság június - augusztus közötti időszakban a város bejárása alkalmával írja össze az elismerésre érdemes portákat, ingatlanokat.

A program lezárására és az elismerések átadására várhatóan 2023. október hónap folyamán, a Szüreti mulatság rendezvényen kerül sor.

 

Veresegyház, 2023. április 12.

 

                                                                                                                                              Cserháti Ferenc
alpolgármester