Logo Színtársulat

2012 áprilisában alakultunk. Fiatalokból álló társulat vagyunk, több színdarabbal, sok munkával és rengeteg fejlődéssel a hátunk mögött.
A két alapító tag: Csombor Renáta (06304063164) és Meskó Kinga (06706349434)
A társulat jelenlegi tagjai: Ács Bence, Asiama Evelyn, Bene Dávid, Bulik Ilona, Csombor Renáta, Kerstner Róbert Krenedits Ferenc, Maruszki Csaba, Meskó Kinga, Nervetti Viktor, Pásztor Ildikó, Pozsonyi Fanni, Téglás Levente.
Az első 3 előadásunkat a két alapítótag rendezte a szereplések mellett, de 2016-tól új rendezővel bővültünk: Molnár Klárával, aki tanítőnő volt a Mézesvölgyi Általános Iskolában.
A következő színdarabokat adták már elő:
Horváth László: Álom (2013)
Ebben a darabban közel 20 fő vett részt. Egy könnyed zenés mesejáték, testvérekről, tündérekről, boszorkányokról, a jó és a rossz örökös harcáról.

Kívánság, mint veszély (2013)
A két vezető által írt darabot a Hétszínvirág című mese ihlette. A tinédzserek nagy vívódásai a szülőkkel, az első szerelemmel és a naivitással.

2014-ben nem rendeztek előadást, hanem a színészi játék fejlesztésére fektettek nagyobb hangsúlyt.

Moliére: Dandin György, avagy a megcsúfolt férj (2015)
Egy felvonásban rendezett komédia, amelyben az érdekházasság és bárói családba való beházasodás nagy kérdéseit feszegették.

Szobába zárt házasságok (2016)
Kabaré összeállítás, amelyben 7 jelenetet mutattak be a színpadon fiatal szemmel, néhány helyen kisarkítva a házasságokról.

Jelenleg Carlo Goldoni: Chioggiai csetepaté komédián dolgoznak.