Gyerekkel Veresen

Városunkban 20000 lakos él, közülük minden negyedik 18 év alatti. A város átlagéletkora  37 év. Ebből következik, hogy felkészültünk a gyermekkel érkezőkre. Nézd csak, milyen klassz játszótereink vannak!

jatszoterek veresen

Játszóházak

Meseliget Bölcsőde

A bölcsődénk külön játszócsoport kialakításával, a szüleikkel vagy hozzátartozókkal együtt is fogadja a gyermekeket hétfőtől-péntekig 9.00-12.00 óráig. A kisgyermeknevelő szerepe megváltozik: Ő a háziasszony a csoportban, a  gyermekeket kísérőik gondozzák.

A játszócsoport lehetőséget teremt arra, hogy – szülő és gyermeke kedvező körülmények között játszhasson együtt, – a gyermekek barátkozhassanak egymással, – a szülők beszélgethessenek egymással, kicserélhessék tapasztalataikat, – a szülők tanácsot, segítséget kérjenek a
kisgyermeknevelőtől, – klubszerű foglalkozások keretében beszélgethessenek a kisgyermeknevelés- gondozás, az egészséges életmód, étkeztetés, stb. területének szakembereivel. 

A gyermekek kötetlen játék közben, szülőkkel együtt ismerkedhetnek meg a közösségi együttléttel. Tapasztalatot szereznek a társas kapcsolatok kialakításában. Betekintést nyerhetnek a bölcsőde életébe, napirendjébe, mellyel könnyebb lehet a beszoktatás folyamata, akár bölcsőde, akár óvoda előtt állnak.

Programok:
– szabad játéktevékenység és mozgásfejlődést elősegítő játékok
– alkotó tevékenységek (gyurmázás, nyomdázás, festegetés, színezés…stb.)
– mondókázás, babazene, bölcsis, hangszeres éneklés
– udvari szabad játék

Ára alkalmanként 1600.-

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy – a hely szűke miatt – egy gyermeket csak egy felnőtt kísérjen! A foglalkozásokon 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek egészségügyi okokból nem vehetnek részt.

A kisgyermekek számára, igény szerint, ebédet is tudunk biztosítani, melynek ára 240.-.
Megrendelhető előző nap 12.00-ig az alábbi elérhetőségeken (hétfőtől péntekig):

A játszócsoport háziasszonyai:
Puskás Melinda
Szabóné Kővári Krisztina

Élelmezésvezető:
Takács Ildikó (takacs.ildiko@veresegyhaz.hu)

A játszócsoportba bejelentkezés szükséges!Póni kaland

A Medveotthon szomszédságában ***PÓNILOVAGLÁSRA*** is van lehetőség, amit főként 2-8 éves gyermekek számára ajánlunk.

Mini farm, mini állatokkal! Shetland mini pónik, törpe bárányok, törpe tehén és a többiek. Igazi családi program kisgyermekes családoknak a természetben, állatok között.

Ismerkedj meg a pónikkal, simogass bárányokat és etess tyúkokat! Állatkedvelő gyermekeknek már ez is önmagában pompás időtöltés, de mindezt még tudjuk fokozni póni lovaglási lehetőséggel, kocsizással, vagy akár akadálypálya teljesítéssel, sok mozgással összekötve.

Sétalovaglás: 1500Ft/15perc ártól, nyitva tartás:

Sze:

11:00 - 17:00

P:

11:00 - 17:00

Szo - V:

10:00 - 17:00


   Besztercei Enikő +3630 4152 959

További információ a www.ponikaland.hu oldalon