Itt vagyunk!


Örömmel látjuk Veresegyházon!  Autóval, vonattal vagy busszal tervezi ideutazását? Ebben a menüpontban minden megoldáshoz talál hasznos tudnivalókat. A belváros, a Malomtó, a termálfürdő és az uszoda gyalogosan is könnyedén bejárható, ám a Medveotthon a városközponttól 5 kilométerre található. Ha a Medveotthonhoz szeretne eljutni és nem autóval érkezik, akkor a busz helyett inkább a vonatot javasoljuk. Ivacs megálló leszállással, majd onnan gyalogosan a táblákat követve.  Ha autóval érkezik, akkor a város teljes területén – természetesen a megengedett helyeken –térítés mentesen parkolhat. Nagyobb parkolóink: Búcsú tér, Kálvin utca, Vasútállomás, Medveotthon.
A város közepén, (Fő u. 30.) egy MOL benzinkút is a rendelkezésére áll valamint egy OMW kút a város Szada felőli végén.
 

Megnézem térképen

 

 Ha busszal utazik városunkba

 a Veresegyház Általános Iskola megállónál érkezik a város központjába.

Buszmenetrend itt

 

     Ha vonattal utazik városunkba

Veresegyház vasútállomás: ebből a megállóból rövid bekötőút vezet a város főutcájára. A városi piac, az épített látványosságok, az uszoda és fürdő innen könnyen elérhetők.

Veresegyház- Ivacs: ez a megálló a tavak és a Medvefarm közelében van. A Malom tó és az Ivacsi tó között közlekedik a vonat, tehát ha horgászni, fürdeni, sétálni jön, akkor itt kell leszállnia. A Medveotthon innen még 1600 méter gyalogosan.

Vonatmenetrend itt